Over Friendscard

Friendscard is een service waarbij consumenten middels een spaarcard een vooraf gecommuniceerd aantal iEuro’s spaartegoed sparen en kunnen inwisselen. Op www.friendscard.nl kunnen zij inzien welke bedrijven deelnemen aan het programma.

Friendscard wil aan de cardhouders, haar leden, een zo relevant mogelijk portfolio aan deelnemende bedrijven bieden. Met dit uitgangspunt wil Cyberghost B.V. zoveel mogelijk leuke deelnemende bedrijven aansluiten bij het programma. Sparen met de Friendscard is voor consumenten altijd gratis. Leden van Friendscard ontvangen periodiek een nieuwsbrief met het nieuws van de bedrijven, waar zij gebruik hebben gemaakt van Friendscard. 

Friendscard is een geregistreerd merk van Cyberghost B.V., een gespecialiseerd bureau op het gebied van loyaltyconcepten en (online) marketingcommunicatie.
Cyberghost B.V.

 

Missie
Cyberghost BV ziet het als haar missie om innovatieve loyaliteits- en (online) marketingcommunicatieconcepten aan te bieden, met als doel een waardevolle – en dus van beide zijden gewenste – relatie tussen consument en aanbieder te creĆ«ren en deze tevens te versterken. Cyberghost BV onderscheidt zich hierin door voor beide partijen alles zo persoonlijk, waardevol en helder mogelijk te maken waarbij de wensen van de consument voorop staan. Rekening houdend met de consument moeten diensten van Cyberghost B.V. voor consumenten altijd gratis of bijna gratis zijn, eenvoudig, inzichtelijk en objectief.

Visie
In de visie van Cyberghost wordt de relatie tussen deelnemers en leden bijna even waardevol ervaren als een vriendschappelijke relatie. Cyberghost B.V. heeft de visie om concepten uit te dragen die in de volksmond worden gezien als de ‘Google van de spaar- en cadeauconcepten’.


 
IMG_8920.jpg
 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY