Acties van mijn Friends

Log in voor jouw persoonlijke overzicht van de laatste acties van de bedrijven die jij graag volgt!

Hoe kan ik de acties van bedrijven volgen?

Als je een geregistreerde Friendscard hebt, log dan in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kun je bedrijven zoeken door te klikken op Deelnemende bedrijven.

Op de webpagina van elk bedrijf waarvan jij graag de laatste acties volgt, klik je op Toevoegen als Friend. Vanaf dan vind je op deze pagina alle nieuwste acties van jouw geselecteerde bedrijven. Je kunt uiteraard zoveel bedrijven toevoegen, als je zelf wilt! Vind je een bedrijf niet meer interessant? Dan kun je net zo gemakkelijk weer ontvrienden.

Slechts één keer per maand sturen we je een nieuwsbrief met daarin een selectie van de leukste aanbiedingen van jouw zelf gekozen Friends. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat je dagelijks e-mail ontvangt. Er komen echter wel dagelijks nieuwe aanbiedingen bij. Zorg dat je er geen mist, door regelmatig even een kijkje te nemen!

Heb jij nog geen Friendscard?

Kijk dan bij Deelnemende bedrijven voor een deelnemer bij jou in de buurt waar je een gratis Friendscard kunt krijgen. Ook het gebruik van Friendscard kost helemaal niets! Activeer je kaart wel eerst even op deze website.

Op jouw persoonlijke account vind je jouw Friends en je actuele saldo, uitgedrukt in iEuro's. Met deze iEuro's kun je bij de deelnemende bedrijven elke aankoop betalen. Oftewel: directe korting!


 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY