Uit de media: 'Rock your body' met Friendscard!

UDEN - Friendscard introduceert Body Vision Healthclub als nieuwste deelnemer. Vanaf 1 mei zijn er leuke acties om iEuro’s sparen en je kunt er iEuro’s inwisselen!

Friendscard Uden is dĂ© spaarpas van vandaag, waarmee je iEuro’s kunt sparen bij steeds meer deelnemende bedrijven in je eigen buurt. Het levert je snel en eenvoudig vele honderden euro’s voordeel per jaar op. En dat helemaal gratis! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je Friendscard activeren op
www.friendscard.nl.

Definitief2.JPG

             
'Rock your body' met Friendscards

Body Vision Healthclub is een multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum en is gevestigd op een toplocatie welke voorzien is van de modernste trainings- en ontspanningsfaciliteiten. Body Vision Healthclub is er voor iedereen die graag verantwoord wil werken aan zijn of haar persoonlijke doelen.
Anne Marie Kamp, eigenaar van Body Vision, vindt het lokale spaarprogramma een goed initiatief. Ze vertelt: “Voor Body Vision heb ik bewust gekozen voor een lokale positionering en samenwerking met de ondernemers in Uden om de lokale bevolking te bereiken. Friendscard legt een unieke verbinding tussen lokale ondernemers en de lokale bevolking terwijl het de ondernemer ontzorgt”.

Introductieactie: Met Friendscard kun je nu wel heel voordelig sporten! Meld je vanaf 1 mei aan als nieuw lid bij Body Vision en betaal 10 euro inschrijfgeld (normaal 15 euro), daarnaast ontvang je 2,50 iEuro op je Friendscard!

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY