Uit de media: 'Nieuwe deelnemers Friendscard'

NISTELRODE - Naast de drie culinaire deelnemers die zich onlangs aansloten bij de Friendscard en Celebrationcard (Gossimijne Uden, Gossimijne Veghel en ’t Braadspit in Veghel) zijn er weer twee culinaire deelnemers toegevoegd: Eetcafé 't Pumpke en BBQenzo.nl, beide uit Nistelrode. Hier kunnen ook iEuro’s gespaard en ingewisseld worden.

P1110267.JPG

Gijs van Erp, Mark Verwijst (Eetcafé 't Pumpke & BBQenzo.nl) en Kelly Kunz (Friendscard & Celebrationcard)

Eetcafé ’t Pumpke is een gezellig eetcafé in het centrum van Nistelrode. Naast de gebruikelijke openingstijden opent 't Pumpke haar deuren nu ook op tweede kerstdag. De koks zijn al druk in de weer om een heerlijk 3- en 4-gangenkerstmenu samen te stellen en ook voor de à la carte liefhebbers pakt 't Pumpke flink uit. Zowel aan de vlees- als aan de visliefhebber wordt gedacht. Bij besteding van € 25,- in het restaurant krijg je één iEuro cadeau. Het brede scala aan zalen bij Eetcafé 't Pumpke maakt het dat er voor iedere gelegenheid een geschikte ruimte is. Op zoek naar een locatie voor een bruiloft, een familiediner, personeelsuitje, of vergadering? Dan ben je bij Eetcafé ’t Pumpke aan het goede adres.
Vanaf vier personen levert BBQenzo.nl bestelling (in de omgeving) gratis thuis. Vuile vaat en andere benodigdheden wordt door BBQenzo.nl weer opgehaald. Alle gerechten zijn geïnspireerd op de jarenlange ervaring van Eetcafé ‘t Pumpke in Nistelrode. Vanaf medio december is het zelfs mogelijk om via de website van BBQenzo.nl uw dranken te bestellen voor feestjes. Deze bestelmodule is uniek, omdat je na het intikken van het aantal personen direct een advies krijgt. Omdat BBQenzo.nl zich aangesloten heeft bij Friendscard ontvang je bij iedere besteding van € 25,- één iEuro.

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY