Uit de media: 'Friendscard spaarprogramma bij BillyBird Park'

BillyBird Park Hemelrijk is het eerste bedrijf dat deelneemt aan Friendscard, een uniek spaarprogramma. Abonnementhouders en dagbezoekers van BillyBird kunnen binnenkort bij o.a. winkels en tankstations sparen. Hiervoor krijgen alle bijna 60.000 abonnementhouders een nieuwe abonnementskaart toegestuurd. Dagbezoekers krijgen aan de balie een Friendscard. Het gespaarde iEuro-tegoed kan bij alle deelnemers van Friendscard, waaronder Hemelrijk, worden besteed. Zo wordt een dagje recreatiepark extra voordelig.

Hemelrijk is van oudsher een strandbad. Daar zijn in de loop van de jaren een speeltuin, twee binnenspeeltuinen, een poppentheater en diverse buitenattracties aan toegevoegd. Zo werd er in 2009 nog een familieachtbaan gebouwd. Het merendeel van de bezoekers van Hemelrijk komt uit een straal van ongeveer . Een relatie opbouwen met de gasten is voor Hemelrijk daarom heel belangrijk.

BillyBird begon met het idee, dat het voor haar abonnementhouders aantrekkelijk was om bij winkels te sparen en dit bij BillyBird Park Hemelrijk te kunnen verzilveren. Het is echter klantvriendelijker, wanneer spaarders het vergaarde tegoed ook bij de andere bedrijven kunnen besteden. Hierdoor kwam het idee steeds meer los te staan van BillyBird. Inmiddels is Friendscard een concept van loyaltybureau Cyberghost B.V. Cyberghost is een zelfstandig opgerichte zusteronderneming van BillyBird. Friendscard zal onder Cyberghost haar eigen weg volgen, waarbij BillyBird slechts één van de deelnemers in het portfolio betreft.

De voorkant van de pas blijft er gewoon uitzien als een Hemelrijk abonnement of dagkaart. De generieke Friendscard-achterzijde verhult echter dat het meer betreft dan een pas voor BillyBird. Deze achterzijde is voor elk deelnemend bedrijf hetzelfde. Door de omwisseling van de traditionele abonnementskaart naar een BillyBird Friendscard, is het mogelijk om via de betaalautomaat iEuro’s te sparen en betalen. Niet alleen bij BillyBird, maar straks ook bij andere deelnemers.

Ook winkels kunnen hun eigen klantenkaart omzetten in een Friendscard. De voorkant krijgt dan het design van de betreffende winkel. Het voordeel voor de klant is, dat men dan bij meer deelnemers met hetzelfde pasje iEuro’s kan sparen of verzilveren.

Link:
Filmpje over Friendscard op Skyline TV

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY