Uit de media: 'De Paerdestal en De Mastworp deelnemers Friendscard'


UDEN - Kledingzaak De Paerdestal en De Mastworp zijn nu ook deelnemer aan het Friendscard voordeelprogramma. De Paerdestal geeft altijd 1% van het aankoopbedrag in iEuro’s op elke Friendscard. Spaarders kunnen daarnaast www.friendscard.nl in de gaten houden voor toekomstige acties van De Paerdestal speciaal voor Friendscardleden. 

Paerdestal-kliknieuws.jpg

Mark Bongers (Friendscard) en Jan van den Heuvel (Paerdestal)

(Friendscard) is verheugd over de deelname van De Paerdestal: “Vooral bij het kopen van kleding zijn we gewend om, al dan niet actiematig, voordeel te ontvangen. De Paerdestal is in Uden en omstreken al jaren een vertrouwd adres. Met de deelname van De Paerdestal wordt Friendscard daarom weer een stukje interessanter voor haar leden.”

De Mastworp is een buitencentrum waar informatie te verkrijgen is over gebied De Maashorst en zijn fiets- en wandelkaarten te verkrijgen. Daarnaast zijn er diverse attributen te huur zoals een ligfiets, tandem, (sport)fiets, mountainbike, gps. Ook zijn er een aantal activiteiten: fietstochten (incl. high tea, pizzaworkshop of picknick), wandeltochten of foto-doolhof. Achteraf kun je altijd weer bijkomen op het terras van De Vrije Teugel. De Mastworp geeft voor elke gehuurde tandem, ligfiets of mountainbike een iEuro. Voor elke gehuurde fiets of deelname aan een GPS-tocht krijg je 0,50 iEuro.
Kelly Kunz (Friendscard) is erg blij met de deelname van Mastworp: “De Mastworp is een van de eerste sportieve deelnemers in het nu steeds langer wordende rijtje met deelnemers. Met de deelname van de Mastworp maken we het aanbod voor onze leden dus weer een stuk completer. In de winter gaat de Mastworp haar acties vooral richten op de populaire wintersport mountainbiken.

mastworp-kliknieuws-(1).jpgKelly Kunz (Friendscard) en Walter Pepers (Mastworp)

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY