Ontdek Rondje door de keuken bij Eetcafé 't Pumpke!

Na maanden van voorbereiding was het maandagavond 17 oktober zo ver. Eetcafé 't Pumpke uit Nistelrode lanceerde met trots haar nieuwe concept, genaamd 'Rondje door de keuken'.

Kunt u niet kiezen uit de vele heerlijke gerechten die op de kaart staan? Bestel dan een Rondje door de keuken! Vanaf 17 oktober heeft 't Pumpke naast de gewone kaart, diverse kleine gerechten op de kaart staan die u zo vaak als u wilt kunt bestellen voor slechts € 24,75. Zo kunt u op één avond onbeperkt genieten van de Bourgondische smaak van Eetcafé 't Pumpke en kunt u de vele smaken proeven die de keuken rijk is. Ideaal voor een avondvullend programma.

carpaccio.jpgSneak Preview
Maandagavond konden de eerste gasten al genieten van een heus Proefrondje door de keuken. Een aantal vaste gasten en familieleden waren uitgenodigd om op deze avond de gerechtjes te proeven en om een kritische blik te werpen. De eerste reacties waren in ieder geval veelbelovend: "Heerlijk verwend vanavond" en "een echte aanrader" waren veel voorkomende uitspraken.

iEuro's sparen
Nieuwsgierig? Maak van maandag t/m zondag zelf een Rondje door de keuken. Kom op maandag t/m vrijdag en u krijgt tevens 2 iEuro cadeau op uw Friendscard. Een leuke manier om te sparen voor een gratis of voordelig avondje bij 't Pumpke of één van de andere 80 deelnemers in Nederland.

Klik
hier voor meer informatie over Eetcafé 't Pumpke.

 
 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY