Friendscard nu ook spaarkaart voor vereniging naar eigen keuze

Ben van Dijk Electronics start met een unieke sponsoraktie voor verenigingen in Uden en omgeving. Bezitters van een Friendscard kunnen hun gespaarde iEuro’s nu ook heel makkelijk storten in de clubkas van een vereniging naar keuze. De Zeester-Meerval, UDI’19, FC Uden, FC de Rakt, Prinses Irene, Red Sox, Park Hoeven en Hockey Club Uden verwachten zo de clubkas flink te spekken.

De Friendscard is in de voorbije jaren gelanceerd als een gratis spaarprogramma. Diverse ondernemers in deze regio, waaronder Ben van Dijk Electronics, bieden artikelen aan waarmee (als een vorm van korting) iEuro’s gespaard kunnen worden op genoemde Friendscard. Een iEuro heeft in feite de waarde van een gewone euro en het opgebouwde spaartegoed kan bij dezelfde groep ondernemers worden besteed.

Storten op bankrekeningnummer club
Ben van Dijk Electronics biedt nu de mogelijkheid om in plaats van zelf het spaartegoed te benutten bij een aankoop, het bedrag geheel of gedeeltelijk te storten op de friendscard van de vereniging naar keuze. In de winkel worden de clubs gepresenteerd, zodat iedereen met een Friendscard snel en bewust een duidelijke keuze in te steunen club kan maken. Bij de kassa kan op eenvoudige, electronische wijze de kas van de gekozen club worden gespekt.

Met deze speciale aktie voor de clubs onderstreept Ben van Dijk Electronics het belang en de voordelen van kopen door de consument bij lokale ondernemers. Sportverenigingen in de Uden en omgeving reageren dan ook enthousiast op de aktie. “Super”, reageert Pim van der Linden als voorzitter van de sponsorcommissie en bestuurslid van de Udense voetbalvereniging UDI’19.”Als club moet je steeds meer zelf voor inkomsten zorgen, nu je bij de gemeentelijke overheid een terugtrekkende beweging op dit vlak ziet. Wil je bijvoorbeeld de contributie en de consumptieprijzen in de kantine op een acceptabele hoogte houden, dan moet via sponsoren voor een gezond financieel verhaal worden gezorgd. Deze aktie van Ben van Dijk Electronics is een hele positieve zaak en ik moedig alle consumenten dan ook aan hun aankopen daar te doen. En wat betreft hun iEuro’s te kiezen voor UDI.”

Belangrijke verenigingszaken
In het positieve van de aktie kan Gerrit Overmars zich helemaal vinden. Maar wat betreft keuze van club gaat hij toch nadrukkelijk richting MHCU. Niet vreemd als bestuurslid met sponsorzaken in zijn portefeuille van de Udense hockeyclub. “Ik juich het initiatief zeer toe. Inkomsten zijn noodzakelijk om kwalitatief invulling te geven aan tal van belangrijke verenigingszaken. Denk aan goede trainers, maar ook aan materialen en extra workshops. Als je alles van de contributie moet betalen, dan kun je het als club wel vergeten.”

Stephan de Bruin laat zich als secretaris van zwem- en polovereniging Zeester-Meerval in gelijksoortige woorden uit. “Het is voor de club een mooie mogelijkheid voor extra inkomsten. En die zijn steeds belangrijker. Onder meer ook door afname van vrijwilligers die alles kosteloos doen. De vraag om vergoedingen groeit.”

Perfecte kansen
Ary Stuifbergen, vice-voorzitter en de pr/sponsor-man van tennisvereniging Park Hoeven, is net als zijn collega’s heel blij met de mogelijke speciale bestemming van de iEuro’s. “We zullen er als club dan ook alles aan doen om onze leden richting Ben van Dijk Electronics te bewegen. Past ook voor 200% binnen ons beleid. Wij willen met onze sponsoren een tweerichtingsverkeer realiseren. Niet alleen het sponsorgeld ontvangen, maar ook werk maken van mogelijkheden om iets terug te doen voor onze geldschieters. Deze aktie biedt daartoe perfecte kansen.”


  • Pim van der Linden UDI’19: “Deze aktie van Ben van Dijk Electronics is een hele positieve zaak.”

  • Ary Stuifbergen Park Hoeven: “Al onze leden richting Ben van Dijk Electronics motiveren.”

  • Stephan de Bruin Zeester-Meerval: “Aktie Ben van Dijk Electronics is voor de club een mooie mogelijkheid voor extra inkomsten.”

  • Gerrit Overmars MHCU: “Als je alles van de contributie moet betalen, dan kun je het als club wel vergeten.”

 
 
 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY