BillyBird lanceert speciale kortingsactie voor kaarthouders

Abonnee- en dagbezoekers van BillyBird Park Hemelrijk en Drakenrijk kunnen vanaf 1 maart 2015 gebruik maken van een speciale kortingsactie. Met de Friendscard kan men korting krijgen op bestedingen in de horeca. Wanneer met de abonnee- of dagpas het totale bedrag wordt voldaan, ontvangt men 10% korting. Abonnees zijn al in het bezit van een Friendscard en kunnen hun pasje opwaarderen via Friendscard.nl. Daggasten ontvangen bij binnenkomst op het park een Friendscard op naam, deze kan na opgave van het e-mail adres direct gebruikt worden. Naast het opwaarderen en betalen met de kaart kan er gespaard worden bij veel deelnemers van Friendscard. Ook dit gespaarde bedrag kan o.a. bij BillyBird besteed worden.

BillyBird Park Hemelrijk gelegen in Volkel, Noord Brabant, is hét recreatiepark voor een gezellig dagje uit met je gezin, familie of vrienden. De binnenspeeltuin, buitenattracties en het strandbad zorgen voor een onvergetelijk dagje uit bij mooi en minder mooi weer.

Nieuw in de binnenspeeltuin: “de Piratenkooi”

Deze zomer is in de binnenspeeltuin de nieuwe Piratenkooi geopend. Op 700m2 is in de binnenspeeltuin een geheel nieuw speelgebied verrezen. Hier vind je o.a. een vrije-val-glijbaan, een spiraalglijbaan, een springkussen, talrijke hindernissen, touwbruggen en een magazijn vol bouwblokken. Vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om samen met de (klein)kinderen in de Piratenkooi te komen spelen. De allerkleinste kinderen kunnen zich lekker uitleven in de vernieuwde Peuterkade.

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY