BillyBird abonnement? Maak elke dag kans op 50 iEuro

Niet minder dan 10 werkdagen lang worden onder de BillyBird abonnementhouders 50 iEuro's verloot. Natuurlijk wil jij kans maken op deze prijzen! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de onderstaande twee stappen te volgen na ontvangst van je Friendscard. Deze valt een dezer dagen op je deurmat.

1 Upload je foto op
www.billybird.nl/foto
De nieuwe Friendscard is voor BillyBird abonnementhouders naast een spaarpas, tevens de nieuwe abonnementspas. Je zult zien, dat hierop geen pasfoto meer wordt getoond. Om toch toegang te krijgen tot het park van BillyBird, is het noodzakelijk om je (pas)foto te uploaden.

2
Activeer je Friendscard als spaarpas
Op deze website kun je je Friendscard activeren als spaarpas. Vanaf het moment dat deze is geactiveerd, kun je voortaan iEuro's sparen en inwisselen bij de deelnemende bedrijven. Natuurlijk willen we niemand verplichten om zijn of haar Friendscard te activeren. Maar het biedt wel steeds meer hele interessante voordelen!

Veelgestelde vragen bij het activeren van de BillyBird Friendscard

Waarom is het niet mogelijk om alle cards van mijn gezin te koppelen aan ons gezamenlijke e-mailadres?
Een Friendscard als spaarpas is altijd persoonlijk. Dit betekent dat iedereen recht heeft op zijn eigen spaarprofiel op Friendscard.nl. Het principe hierbij lijkt op dat van Hyves. Je logt altijd in met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om een gezinsprofiel aan te maken met meerdere spaarpassen. Maakt je gehele gezin gebruik van hetzelfde e-mailadres? Dan betekent dit (voorlopig) dat je binnen je gezin het beste de Friendscard kunt kiezen, waar je mee wilt sparen. Voor deze Friendscard maak je het spaarprofiel aan.

Dat een Friendscard niet is geactiveerd om te sparen op deze website, heeft geen gevolgen voor het BillyBird-abonnement. Je hebt te allen tijde toegang tot het park van BillyBird. De keuze om de Friendscard aanvullend te gebruiken om te sparen is aan jou! We werken er echter wel aan om het straks mogelijk te maken dat je meerdere Friendscards kunt koppelen aan je eigen profiel. Als deze functionaliteit gereed is, dan wordt hierover bericht op Friendscard.nl.

Waarom kan ik mijn e-mailadres of gegevens niet wijzigen?
Friendscard.nl is live sinds maart van dit jaar. We hebben ervoor gekozen om te starten met een website die nog niet direct alle denkbare functionaliteiten heeft. Dit omdat zo iedereen, waaronder wij, kunnen wennen aan het systeem. Ondertussen zijn we natuurlijk wel druk aan de slag om op korte termijn alles wijzigbaar te maken voor iedereen.

Ik krijg de melding 'Foutcode 6'. Wat is er aan de hand?
Waarschijnlijk heeft u perongeluk twee keer op uw activatielink geklikt. Wanneer u probeert in te loggen met uw opgegeven e-mailadres en wachtwoord, dan zult u zien dat uw profiel succesvol is aangemaakt.

Ik krijg de melding dat het opgegeven kaartnummer niet klopt. Wat moet ik nu doen?
Je hoeft slechts de laatste 12 cijfers van je Friendscard aan te vullen. De eerste 7 cijfers worden namelijk al gegeven. Misschien heb je een nummer verkeerd ingetoetst, of heb je de eerste 7 cijfers aangevuld met het volledige kaartnummer. In dat geval krijg je deze melding. Blijkt het kaartnummer na meer dan 2 pogingen echt niet te werken? Vul dan het formulier in onder
'Contact'.

Ik krijg geen activatiemail / ik kan niet inloggen met mijn e-mail en wachtwoord. Hoe kan ik nu verder?
Misschien heb je een typefout gemaakt bij het invoeren van het e-mailadres, zit je inbox vol of is er iets anders aan de hand. We willen je
graag helpen om dit op te lossen. Je kunt contact opnemen met ons via
'Contact'.

Vermeld hierbij a.u.b. naast je e-mailadres, ook je telefoonnummer. Dan kunnen we je toch bereiken wanneer berichten naar je e-mailadres niet aankomen.


1 + 2 = 50
Heb je zowel stap 1 als 2 doorlopen? Dan maak je 10 dagen lang elke dag kans op 50 iEuro! Op deze pagina worden de gelukkigen bekend gemaakt op de volgende data:

  • Maandagavond, 12 april
De eerste winnares is bekend!! De gelukkige van vandaag is Dianne Greijmans uit Uden. Gefeliciteerd met je prijs!! Je hebt van ons via e-mail bericht ontvangen.
  • Dinsdagavond, 13 april
De gelukkige van vandaag is Antwan van Summeren geworden uit Sint-Oedenrode! Gefeliciteerd! Je hebt van ons via e-mail bericht ontvangen.
  • Woensdagavond, 14 april
Martijn van Dongen uit Boekel heeft vandaag 50 iEuro's gewonnen! Van harte! Ook jij hebt van ons via e-mail bericht ontvangen.
  • Donderdagavond, 15 april
Vandaag is Leonie Donkers uit Handel in de prijzen gevallen! Gefeliciteerd met je 50 iEuro's! Je hebt zojuist een e-mail ontvangen.
  • Vrijdagavond, 16 april
Fabiënne Avric uit Lent, jij hebt vandaag 50 iEuro gewonnen! Gefeliciteerd! Je mailtje is verstuurd.
  • Maandagavond, 19 april
De winnaar van vandaag is Patrick van der Spank uit Uden. Van harte gefeliciteerd met je prijs! Je kunt deze in ontvangst nemen op 25 april, gaag tot dan! Je hebt zojuist bericht ontvangen.
  • Dinsdagavond, 20 april
Vandaag heeft Wendy van Esch gewonnen uit Den bosch. Van harte gefeliciteerd! Je hebt een e-mail van ons ontvangen.
  • Woensdagavond 21april
De winnares van woensdag 21 april is Cynthia van der Heijden geworden uit Heeswijk-Dinther! Je hebt zojuist e-mail ontvangen. Gefeliciteerd en tot zondag!
  • Donderdagavond, 22 april
En wederom een nieuw winnaar bekend: Stephan Römer uit Uden. Je e-mailtje is verstuurd. Van harte gefeliciteerd! Graag tot zondag!
  • Vrijdagavond, 23 april
De laatste winnares heet Sophie Kanters en komt uit Den Bosch! Gefeliciteerd Sophie! Je hebt van ons bericht ontvangen via de e-mail. We zien je graag zondag om je prijs te overhandigen!

 

 
,,,,,INVALID_LICENSE_KEY